Elemek szűrése dátum szerint: február 2014

hétfő, 17 február 2014 23:48

Segítség, vakond van a kertemben!

A szerencsés kerttulajdonosok csak rémálmukban találkoznak a vakonddal. Túrásai, igen kellemetlenül érintenek minket, legszívesebben a hátunk közepére sem kívánnák, pedig amit kevesen tudnak, hogy nagyon hasznos kis állatról van szó.

Kategória: Hírek

Mindenki elképzelte mát kertjét, ahogyan végig tekint rajta és szeme megragad a dús, smaragdzöld gyepén. Az erőtől kicsattanó fűszálakat lágy szellő simogatja, miközben a teraszról is érezni a fú jellegzetes, finom illatát. Ám ezért az élményért bizony tenni is kell, aminek első lépése a telepítés és annak módszerének kiválasztása

Kategória: Hírek
hétfő, 17 február 2014 23:11

Színes foltokat a kertbe!

Biztos mindenki látott már színpompás egynyári virágkiültetéseket közparkokban, utak mellett, irodaházak előtt. Miért ne lehetne nekünk is, egész nyáron gazdag színekben pompázó virágágyásunk otthon, saját kertünkben is? Mivel május közepétől biztosan elmúlnak a fagyok, itt az ideje az egynyári virágok ültetésének. Az elhatározás megszületett, mit és hogyan érdemes ültetni?

Kategória: Hírek

Az öntözőrendszerrel kapcsolatban elsőre mindenki arra gondol, hogy mennyire drága és rengeteg vizet használ az öntözések során. Az igazság ellenben az, hogy akinek öntöző rendszere van, az bizony pénzt spórol. Attól függően, hogy milyen kialakítású a rendszer nem is keveset és emellett még rengeteg felszabaduló szabadideje is keletkezik.

Kategória: Hírek